Πιστή στο ραντεβού της

Η Ρεάλ διπλασίασε τις νίκες της επί της Μάλαγα και προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου εκτός απροόπτου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ διπλασίασε τις νίκες της επί της Μάλαγα και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου εκτός απροόπτου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα. Ένα γκολ του Μπενζεμά και το 1-0 ήταν αρκετό για τη “βασίλισσα”, η οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει 3-2 με ανατροπή.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δυσκολευόταν να σκοράρει. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε χωρίς γκολ και το ίδιο φαινόταν ότι θα γίνει και με το δεύτερο. Οι γηπεδούχοι έδειχναν αδύναμοι να απειλήσουν τη Ρεάλ, οι παίκτες της οποίας αναλώνονταν σε ατομικές προσπάθειες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καρίμ Μπενζεμά στο 72′ με δεξί πλασέ από το όριο της περιοχής και ενώ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο τερματοφύλακας της Μάλαγα, Καμπαγέρο, καθώς η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του. Οι “μερένχες” τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αρμπελόα στο 86΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα παιχνίδια της κληρωτίδας φέρνουν στην επόμενη φάση τη Ρεάλ αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (12/1) την Οσασούνα στη ρεβάνς του υπέρ της 4-0 στο πρώτο ματς. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δηλαδή, ακόμη δύο “clasicos” αναμένονται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ματάισεν, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Σέρχιο Σάντσεθ, Τουλαλάν, Καθόρλα, Ελιζέου (76′ Μαρέσκα), Ίσκο (75′ Μπουονανότε), Φαν Νίστελροϊ, Φερνάντες (67′ Ροντόν)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Φάμπιο Κοεντράο, Κακά (46′ Μαρσέλο), Τσάμπι Αλόνσο, Λ. Ντιαρά, Κεντίρα (44′ Οζίλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (69′ Μπενζεμά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.