Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (1-3 πεν) : Βάσκικη πρόκριση στη «ρουλέτα» (vid)

Στα ημιτελικά του Ισπανικού κυπέλλου προκρίθηκε η Αθλέτικ του Μπιλμπάο επικρατώντας στα πέναλτι κι ενώ το 1-1 της κανονικής διάρκειας διαμορφώθηκε στο 84' από τον Χουάνμι και στο 95' από τον Ραούλ Γκαρσία

Ήταν γραφτό αυτό το ματς να το κρίνει περισσότερο η… τύχη και λιγότερο οι αξίες των δύο ομάδων σε μια αναμέτρηση πολλών ισορροπιών, χαμένων ευκαιριών μπροστά στις δύο εστίες και εξέλιξης βγαλμένης από τα πιο «σαδιστικά» ποδοσφαιρικά σενάρια ανάλογων περιπτώσεων!

Η Αθλέτικ του Μπιλμπάο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, όπου οι εκτελεστές της ήταν πιο αποτελεσματικοί κι ο τερματοφύλακας Ουνάϊ Σιμόν είχε περισσότερη οξυδέρκεια και τύχη στις εκτελέσεις απέναντί του!
Ώσπου να φτάσουμε στην αποκαλούμενη κι ως… «ρουλέτα» του λαοφιλούς αθλήματος έπρεπε πρώτα να δούμε τις δύο ομάδες σε ένα επιθετικό πλάνο με πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες!

Εν τέλει, στο 84΄ ο Χουάνμι έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπέτις με ένα βολέ από το ύψος της περιοχής ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα – ταιριάζει το Buzzer Bitter μεσοβδόμαδα – o Ραούλ Γκαρσία με μια κεφαλιά που ο ίδιος δεν θεώρησε ποτέ πως είναι «χαμένη» έκανε το 1-1.
Στην παράταση οι δύο ομάδες «έπαιξαν» με τις αντοχές τους και έτσι φτάσαμε στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι όπου οι Βάσκοι προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 2-4 ευστοχώντας σε τρεις εκτελέσεις έναντι μιας των Ανδαλουσιάνων!
Έτσι στα ημιτελικά του Ισπανικού κυπέλλου προκρίθηκαν οι Μπαρτσελόνα, Λεβάντε, Σεβίλλη και Αθλέτικ!   
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.