Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 3-5: Με επική ανατροπή στα ημιτελικά (HLS)

Η Μπαρτσελόνα έφτασε μια ανάσα από το να αποκλειστεί για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Copa del Rey, όμως τη... γλίτωσε και προκρίθηκε στην παράταση.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε μια ανάσα από το να αποκλειστεί για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Copa del Rey, όμως τη… γλίτωσε και προκρίθηκε στην παράταση.

Η Γρανάδα κατάφερε να αιφνιδιάσει δύο φορές τους Καταλανούς. Αρχικά στο 33′ με το γκολ του Κένεντι και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Σολδάδο έγραψε το 2-0 και έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα έψαξε αντίδραση, όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούσε, το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά η επιμονή της απέφερε καρπούς στο 88′ με τον Γκριζμάν να μειώνει σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Άλμπα ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο Γκριζμάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (100′) ολοκλήρωσε την ανατροπή, όμως η Γρανάδα είχε και πάλι απάντηση. Τρία λεπτά αργότερα ο Φέντε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3 και το θρίλερ καλά κρατούσε στο “Nuevo Los Cármenes”. 

Η Μπαρτσελόνα, πάντως, δεν πτοήθηκε. Στο 108′ ο Ντε Γιονγκ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους “μπλαουγκράνα και πέντε λεπτά αργότερα ο Ζόρντι Άλμπα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα “κλείδωσε” τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.