Λεβάντε-Βιγιαρεάλ 1-0: Πρόκριση στην εκπνοή της παράτασης

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης η Λεβάντε πέτυχε γκολ και νίκησε 1-0 τη Βιγιαρεάλ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης η Λεβάντε πέτυχε γκολ και νίκησε 1-0 τη Βιγιαρεάλ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Μετά από 90 λεπτά χωρίς γκολ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, εκεί όπου η Βιγιαρεάλ ήταν πιο δραστήρια και πιο επικίνδυνη. 

Μάλιστα, στο 113ο λεπτό, το “κίτρινο υποβρύχιο” άγγιξε το γκολ όμως το φάουλ που εκτέλεσε ο Παρέχο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κάρδενας, με τη μπάλα να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το “χρυσό” γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δύο παίκτες που είχαν έρθει στο ματς από τον πάγκο συνεργάστηκαν για να έρθει το πολυπόθητο τέρμα.

Ο Μοράλες βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ωραίο γύρισμα ο Ρότζερ Μάρτι σκόραρε με πλασέ στην κίνηση για το 1-0 στο 121′! 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβάντε: Κάρδενας – Σον (55′ Χουλιάν), Ποστιγκο, Βέθο, Τόνιο (76′ Μαρτίνεθ) – Κόκε (66′ Μιραμόν), Ραντόχα, Μάλσα (66′ Ρότζερ Μάρτι), Ροχίνα (55′ Μοράλες) – Μπάρντχι, Γκόμες.

Βιγιάρεαλ: Ρούγι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεντράθα – Πένια (66′ Τενόριο), Κοκελίν (90′ Νίνιο), Παρέχο – Τριγκουέρος, Αλκάθερ (87′ Μπάκα), Γκόμεθ (51′ Μπαένα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.