Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-1: “Μπλαουγκράνα” προβάδισμα (hls)

Χάρη στο αυτογκόλ του Μιλιτάο, η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Copa Del Rey. Η ρεβάνς στις 5 Απριλίου στο Καμπ Νου.

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία έφυγε με το διπλό από το Μπερναμπέου χάρη στο αυγοκόλ του Μιλιτάο από το 26ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν ένα “clasico” με ένταση, πάθος, χωρίς πολλά γκολ και που άφησε τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς, μιας και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Συνεπώς οποιαδήποτε νίκη της Ρεάλ με ένα γκολ διαφορά θα οδηγήσει το ζευγάρι στην παράταση.

Στο ματς καθεαυτό, η Ρεάλ μπήκε καλύτερα και απείλησε νωρίς με τον Μόντριτς και τον Βινίσιους να μη βρίσκουν δίχτυα. Στο 12ο λεπτό όμως το γκολ ήρθε με τον Μπενζεμά ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Βινίσιους αλλά το γκολ μετά από έλεγχο στο VAR δε μέτρησε. Ο Γάλλος είχε και νέα ευκαιρία στο 16′ με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Ό,τι δεν κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στις πρώτες της στιγμές στο ματς, το κατάφερε η Μπαρτσελόνα στο 26′. Ήταν μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Κεσί να πλασάρει, τη μπάλα να καταλήγει στον Κουρτουά και τον Μιλιτάο και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Αρχικά το γκολ δε μέτρησε από τον βοηθό, όμως μετά από έλεγχο του VAR, όλα ήταν νόμιμα και το γκολ μέτρησε κανονικά. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε και δεν είχε άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στη ισοφάριση είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους και ένα σουτ του Καμαβινγκά, αλλά η Μπαρτσελόνα κράτησε μακριά τη “βασίλισσα” από την εστία του Τερ Στέγκεν. Έτσι στο 72′ η ομάδα του Τσάβι, διαχειριζόμενη σωστά το ματς θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο γκολ με τον Κεσί να κάνει ένα σουτ, τον Φάτι να μπαίνει στην πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε άουτ.

Ως το τέλος του αγώνα η Ρεάλ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική κι έτσι δίκαια η Μπαρτσελόνα έφυγε από το Μπερναμπέου με ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Καμπ Νου στις 5 Απριλίου.



Οι συνθέσεις:

Ρεάλ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Κρόος, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Βινίσιους, Μπενζεμά, Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Σέρχι, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια, Τόρες, Γκάβι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.