Ρεάλ Μ.-Ατλέτικο Μ. 3-1: Στην παράταση “μιλά” η “βασίλισσα”! (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τον Μοράτα, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ροντρίγκο και να προκριθεί στην παράταση με γκολ των Μπενζεμά και Βινίσιους, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή του Σάβιτς.

Το ντέρμπι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν συνεργασίες αλλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα να μην τα καταφέρνουν.

Στο 17ο λεπτό όμως, οι “ροχιμπλάνκος” σε μια στιγμή ποδοσφαιρικής “μαγείας” άνοιξαν το σκορ. Ήταν μια φανταστική μπαλιά του Κόκε στον Μολίνα, ο οποίος γύρισε τη μπάλα στον Μοράτα, ο οποίος σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του.

Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μιλιτάο ο οποίος αστόχησε εξ επαφής. Στο πρώτο ημίχρονο τίποτε άλλο δε συνέβη, με τη Ρεάλ πάντως να έχει πολλές απουσίες ιδιαίτερα στην άμυνά της.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η “βασίλισσα της Ευρώπης” μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 53′ όταν Βινίσιους και Μπενζεμά δεν κατάφεραν να βρουν τη μπάλα μετά από τακουνάκι του Βαλβέρδε, ενώ στο 57′ το σουτ του Μπενζεμά έβγαλε ο Όμπλακ.

Η Ατλέτικο απείλησε με φάουλ του Γκριεζμάν στο 71′ το οποίο έβγαλε εντυπωσιακά ο Κορτουά. Δύο λεπτά ο Βίτσελ, ο οποίος είχε περάσει στη θέση του Μοράτα, έκανε δύσκολο ανάποδο ψαλίδι άουτ.

Στο 79′ η Ρεάλ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ροντρίγκο μετά από μια θεσπέσια ατομική ενέργεια, πέρασε Βίτσελ, Ερμόσο και Σάβιτς και με τέλειο τελείωμα έκανε το 1-1. Ο ίδιος παραλίγο να γυρίσει τελείως το ματς τρία λεπτά μετά, αλλά το σουτ του ήταν εκτός εστίας.

Στις καθυστερήσεις ο Μέμφις Ντεπάι είχε δύο τελικές προσπάθειες, μία εκ των οποίων έβγαλε ο Κουρτουά κι άλλη μία που έφυγε εκτός εστίας. Το ματς δεν είχε άλλο γκολ στην κανονική του διάρκεια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παράταση.

Εκεί η Ρεάλ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε στα πρώτα λεπτά την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη μπάλα διαρκώς στα πέριξ της περιοχής των “ροχιμπλάνκος”. Στο 99′ μάλιστα η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάβιτς για φάουλ στον Καμαβινγκά. Ο Μαυροβούνιος είδε δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών.

Μοιραία ήρθε το γκολ στο 103′ με τον Μπενζεμά να κάνει το 2-1. Ήταν μια επίθεση από τα δεξιά, με τον Ασένσιο να γυρίζει τη μπάλα, αυτή να περνά από τους Βινίσους, Ροντρίγκο και Βίτσελ, να φτάνει στον Γάλλο σταρ κι από αυτόν στα δίχτυα.

Η Ατλέτικο είχε μια καλή φάση με τον Ντεπάι λίγα λεπτά αργότερα, αλλά η Ρεάλ κατόρθωσε λίγο πριν την εκπνοή να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Βινίσιους για το τελικό 3-1 που της δίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.