Σοσιεδάδ-Μπέτις 0-4: Τετράδα με τεσσάρα (hls)

Επιβλητικό πέρασμα της Μπέτις από το Σαν Σεμπαστιάν, όπου επικράτησε 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey.

Με τον Χουάνμι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε δύο γκολ, η Μπέτις επικράτησε 4-0 της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Copa Del Rey.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον πρώτο τους σκόρερ στην Primera με 12 γκολ, Χουάνμι έπειτα από ενέργεια του Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1 με τους “βερδιμπλάνκος” να διπλασιάζουν τα τέρματά τους πάλι μετά από 12 λεπτά στο δεύτερο μέρος και πάλι με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, τον Χουάνμι, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπέτις που σκοράρει εκτός έδρας δύο φορές στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά τις 15 Μαϊου το 1966 και τον Λάντα που το είχε κάνει στο “Σαδιάγο Μπερναμπέου” σκοράροντας στο 118′ και στο 149′ (ναι δεν είναι λάθος).

Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν ασταμάτητη και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης πέτυχε δύο γκολ. Στο 83′ με πέναλτι ο Γουίλιαν Ζοσέ σημείωσε το 0-3 και στο 87′ ο Αϊτόρ Ρουιμπάλ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Μπέτις.

Με το 0-4 η Μπέτις έγινε η πρώτη ομάδα μετά από 65 χρόνια που σημειώνει σε παιχνίδι Κυπέλλου στην έδρα της Σοσιεδάδ 4+ γκολ, καθώς τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στο 1-5 της Μπαρτσελόνα στην “Ατότσα” στις 2 Ιουνίου του 1957.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.