Όταν η Χιλή κατακτούσε την Αμερική (pics)

Σαν σήμερα, 4 Ιουλίου 2015, η Χιλή κατέκτησε το πρώτο Κόπα Αμέρικα στην ιστορία στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Αργεντινή (4-1).

Σαν σήμερα, 4 Ιουλίου 2015, η Χιλή κατέκτησε το πρώτο Κόπα Αμέρικα στην ιστορία στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Αργεντινή (4-1). Ο Αλέξις Σάντσες ανέλαβε το τελευταίο πέναλτι και η οικοδέσποινα Χιλή σκαρφάλωσε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Η διοργάνωση, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στη Βραζιλία, που όμως αρνήθηκε να την φιλοξενήσει καθώς είχε διοργανώσει το παγκόσμιο κύπελλο (2014) και είχε προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2016). Το ερχόμενο, μετά από τέσσερα χρόνια (2019), διοργανώθηκε από την Βραζιλία όπου και το κατέκτησε.

Στην πρωτεύουσα, το Σαντιάγκο, οι διοργανωτές αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που ευστόχησε στην διαδικασία της ”ρώσικης ρουλέτας”. Μπανέγα και Ιγουαϊν αστόχησαν, από την άλλη Φερνάντες, ΒΙδάλ, Αράνγκις και Σάντσες έγραψαν το τελικό 4-1 μπροστά σε 45 χιλιάδες φιλάθλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.