Mέσι: «Τρελή, ανεξήγητη ευτυχία!» (vids)

Xείμαρρος ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα!

Αφού γονάτισε συγκινημένος με τη λήξη του τελικού χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και μετά από έναν διάλογο σε πολύ καλό κλίμα με τον «κολλητό» του Νεϊμάρ, ο αρχηγός της Αργεντινής έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις με το τρόπαιο στα χέρια, λέγοντας τρομερές ατάκες!

Αναλυτικά οι νικητήριες δηλώσεις του Μέσι:

«Έπρεπε να αφαιρέσω αυτό το αγκάθι της μη κατάκτησης τίτλου με την Εθνική. Πολλές φορές έφτασα κοντά, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν. Ευχαριστώ το Θεό, που μου έδωσε αυτή τη στιγμή μέσα στη Βραζιλία και εναντίον της Βραζιλίας. Νομίζω ότι φύλαγε αυτή τη στιγμή για μένα. Η ευτυχία που νιώθω είναι τρελή, ανεξήγητη. Πολλές φορές έφευγα με θλίψη, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει σε καλύτερη στιγμή. Αυτή η ομάδα το άξιζε, δυναμώσαμε πολύ μετά το προηγούμενο Κόπα Αμέρικα, φαινόταν ότι κάτι σημαντικό ερχόταν. Ένα γκρουπ που έβλεπε πάντα μπροστά χωρίς ποτέ να παραπονιέται, μείναμε τόσες μέρες απομονωμένοι χωρίς να μπορούμε να δούμε τις οικογένειές μας, αλλά ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος, να γίνουμε πρωταθλητές και τώρα η ευτυχία είναι τεράστια. 

Ονειρεύτηκα πολλές φορές αυτή τη στιγμή, την αφιερώνω στην οικογένειά μου, τη σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους γονείς μου, τα αδέλφια μου , που πολλές φορές υπέφεραν το ίδιο ή και χειρότερα από εμένα. Πολλές φορές φεύγαμε διακοπές λυπημένοι γιατί δεν είχαμε κερδίσει κάτι, αλλά αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά!

Βλέπω και μου λένε για τους πανηγυρισμούς στο Μπουένος Άιρες, το Ροσάριο, παντού. Είμαι ευτυχισμένος που όλη η Αργεντινή το απολαμβάνει, θα της φέρουμε αυτό το Κύπελλο που τόσο ήθελε. Δεν ξέρω αν το έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε πρωταθλητές, είναι ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία, τελικός μέσα στη Βραζιλία κόντρα στη Βραζιλία! Είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτοί είναι το μέλλον της Εθνικής και είχα δίκιο, μου το έδειξαν κερδίζοντας αυτό το Κύπελλο. Είχα πει στον Ντι Μαρία ότι θα έπαιρνε την εκδίκησή του, τελικά μας έδωσε τη νίκη. Θα ήθελα να αφιερώσω το τρόπαιο και σε συμπαίκτες μας που πέρασαν από την Εθνική και δεν τα κατάφεραν, θα άξιζαν κι αυτοί να ζήσουν αυτή την εμπειρία, είμαι σίγουρος ότι είναι κι αυτοί ευτυχισμένοι όπως όλοι οι Αργεντινοί!». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.