Copa America: Σπουδαία πρόκριση για το Περού (vid)

Το Περού επικράτησε 4-3 στα πέναλτι της Παραγουάης και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Copa America.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 3-3. Ο Γκόμες άνοιξε το σκορ στο 11’ για τους Παραγουανούς, όμως ο Λαπαντούλα ισοφάρισε για τους Περουβιανούς στο 21’. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά τους και αυτά της ομάδας του στο 40’, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Γκουστάβο Γκόμες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Παραγουάη με παίκτη λιγότερο.

Παρόλα αυτά, ο Ζούνιορ Αλόνσο ισοφάρισε για την Παραγουάη στο 54’. Ο Γιοσιμάρ Γιοτούν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Περού στο 80’, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα (85’) η αποβολή του Αντρέ Καρίγιο και να επαναφέρει την αριθμητική ισορροπία, ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Γκαμπριέλ Αβάλος ισοφάρισε στο 90’ και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Στα πέναλτι οι δυο ομάδες είχαν από τρεις εύστοχες εκτελέσεις στα πέντε πρώτα. Οι Παραγουανοί έχασαν το έκτο πέναλτι και ο Μιγκέλ Τράουκο βρίσκεται στόχο, χαρίζοντας την πρόκριση στο Περού. Στα ημιτελικά, οι Περουβιανοί θα αντιμετωπίσουν τους διοργανωτές Βραζιλιάνους. Ισορροπημένο το ματς, με το Περού να έχει 55% κατοχή μπάλας και δώδεκα τελικές, από τις οποίες οι πέντε στην αντίπαλη εστία. Η Παραγουάη είχε 14 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι οκτώ στην αντίπαλη εστία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.