Απίστευτη Βενεζουέλα (vid)

Εκπληκτική η Βενεζουέλα κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει δύο γκολ και να αποσπάσει ισοπαλία που τη φέρνει στην πρώτη θέση του β' ομίλου.

Εκπληκτική η Βενεζουέλα κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει δύο γκολ και να αποσπάσει ισοπαλία που τη φέρνει στην πρώτη θέση του β’ ομίλου.  Η Παραγουάη προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο πλήρωσε τη χαλαρότητα στα τελευταία λεπτά και πλέον από πρώτη μπορεί να βγει τρίτη στον όμιλο της. 

Οι νικητές είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ματς, καθώς ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και τον τελείωσαν φανταστικά. Στο 5ο λεπτό Ο Ράντον με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, βάζοντας την ομάδα του οδηγό στο σκορ.

Η Παραγουάη πίεζε για την ισοφάριση και τελικά πέτυχε τον σκοπό της στο 33′, όταν ο Αλκαράζ μετά από περιπετειώδη τρόπο βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Παραγουάη πέτυχε την ανατροπή στο 63′ με τον Μπάριος να σπρώχνει από κοντά με το σώμα την μπάλα, ενώ στο 86′ ο Ριβέρος με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Όλα έμοιαζαν πως είχαν τελειώσει σχετικά με τη νίκη, ωστόσο οι παίκτες της Βενεζουέλα πίστευαν το αντίθετο. Στο 89′ ο Φαρίςα με τη βοήθεια του Ρόες πέτυχε το 3-2, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Περόζο με κεφαλιά πέτυχε το 3-3 και πήρε την μπουκιά από το στόμα των Παραγουανών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.