“Καθάρισε” από νωρίς…

Η παρέα του Φορλάν νίκησε το Μεξικό (1-0) και πέρασε στους "8" του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου θα βρει μπροστά της την παρέα του Μέσι και του Αγουέρο.

Η παρέα του Φορλάν νίκησε το Μεξικό (1-0) και πέρασε στους “8” του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου θα βρει μπροστά της την παρέα του Μέσι και του Αγουέρο.

Η Ουρουγουάη είχε την καθολική υπεροχή στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορά με τον Περέιρα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μίτσελ και έβαλε την ομάδα του οδηγό στο σκορ, πανηγυρίζοντας το δεύτερο του τέρμα στη διοργάνωση. Στο 31′ ο Φορλάν άγγιξε το 2-0, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Σουάρες νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Μεξικού.

Το μόνο καλό που είχε να επιδείξει το σύνολο του Λουίζ Τένα στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα σουτ του Ντος Σάντος στο 25′, με τον Μουσλέρα να αποκρούει και να στερεί από τον αντίπαλο του το γκολ της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη η Ουρουγουάη συνέχισε να έχει την υπεροχή και να πιέζει γα το 2-0, ωστόσο ο Μίτσελ δεν νικήθηκε άλλη φορά, με  αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι τέλος, καθώς στο 81′ το γκολ του Λούγκο δεν μέτρησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.