Πανηγυρικά στα προημιτελικά η Χιλή (Vid)

Η Χιλή νίκησε το Περού (1-0) και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αποφεύγοντας παράλληλα και την Αργεντινή στην επόμενη φάση.

Η Χιλή νίκησε το Περού (1-0) και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αποφεύγοντας παράλληλα και την Αργεντινή στην επόμενη φάση. Μπορεί οι δύο ομάδες να είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση, ωστόσο δεν έπαψαν να κυνηγούν το τρίποντο. Το θέαμα δεν ήταν καλό, αλλά ο αγώνας είχε εντάσεις, αποβολές και ένα γκολ, το οποίο επιτεύχθηκε στις καθυστερήσεις. Μάλιστα το πέτυχε παίκτης του Περού, χαρίζοντας τη νίκη στην παρέα του Κοντρέρας.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 15′ με τον Παρέδες να μην μπορεί να βρει την μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 39′ ο Μπαγιόν άγγιξε το 1-0, αλλά σχεδόν σε κενή εστία έστειλε τη “στρογγυλή θεά” εκτός στόχου.

Στην επανάληψη οι σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ωστόσο δεν έλειψαν οι. συγκινήσεις. Στο 60′ μετά από ένα σκληρό φάουλ του Ράμος στον Σάντσες στη μεσαία γραμμή, άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα οι Καρμόνα, Μποσεζούρ να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ολα έδειχναν πως θα είχαμε ακόμα έναν ισόπαλο αγώνα χωρίς γκολ στο Κόπα Αμέρικα, όμως στις καθυστερήσεις η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Καρίγιο. Ο Χιμένεθ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στον παίχτη του Περού και κατέληξε στα δίχτυα.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.