«Νοκ αουτ» ο Βαλένσια

Εκτός αποστολής αναμένεται να τεθεί για την τελευταία αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με αντίπαλο τη Βραζιλία, ο άσος του Εκουαδόρ, Αντόνιο Βαλένσια.

Εκτός αποστολής αναμένεται να τεθεί για την τελευταία αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα με αντίπαλο τη Βραζιλία, ο άσος του Εκουαδόρ, Αντόνιο Βαλένσια. Στον πρώτο αγώνα για τη διοργάνωση αυτή με αντίπαλο την Παραγουάη, ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της εθνικής του ομάδας, δε θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτό το κρίσιμο για τη συνέχεια ματς.
 
«Ο Βαλένσια νιώθει ακόμα έντονες ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του να αγωνιστεί στο ματς με τη Βραζιλία. Οπότε αναμένεται να μείνει εκτός»,σχολίασε για τον 24χρονο χαφ, ο ιατρός του Εκαουαδόρ, Πατρίσιο Μαλδονάδο.
 
 Το Εκουαδόρ που βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο, είναι στη τελευταία θέση με ένα βαθμό πίσω από τις Βραζιλία και Παραγουάη και τρεις από την πρώτη Βενεζουέλα. Για να έχει ελπίδες για τη φάση των «8» τότε θα πρέπει να πάρει τους βαθμούς τις νίκης από τη «σελεσάο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.