“Καθάρισε” και προκρίθηκε

Η Κολομβία επικράτησε 2-0 της Βολιβίας εξαιρετικά εύκολα και πλέον προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα ως πρώτη.

Η Κολομβία επικράτησε 2-0 της Βολιβίας εξαιρετικά εύκολα και πλέον προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα ως πρώτη από τον όμιλό της. Ταυτόχρονα άγχωσε και την Αργεντινή, η οποία αν θέλει να περάσει επίσης στην επόμενη φάση του θεσμού, θα πρέπει τη Δευτέρα να επικρατήσει της Κόστα Ρίκα.

Οι παίκτες του Γκόμες, έκαναν ότι ήθελαν κόντρα σε αυτούς του Κιντέρος και μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα γκολ, όμως αρκέστηκαν στα δύο που ούτως ή άλλως τους έδιναν και την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε πριν καλά καλά συμπληρωθεί η πρώτη μισή του ώρα. Κι αυτό γιατί ο Φαλκάο με τα γκολ που σημείωσε στο 15′ με πλασέ και στο 29′ με απευθείας χτύπημα φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Κολομβιανούς, οι οποίοι όμως, παρά τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν τρίτο γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Διαιτητής: Φρανσίσκο Τσακόν (Μεξικό)
Γήπεδο: Μπριγκαντίερ Τζένεραλ Εστανισλάο Λόπες


Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Γέπες, Περέα, Αρμέρο, Σάντσες, Γκουαρίν (50΄Κουαδράδο), Αγκιλάρ, Μορένο (46΄Ροδαγιέγκα), Ράμος (77΄Σότο), Φαλκάο

Βολιβία (Γουστάβο Κιντέρος): Αρίας, Βάργκας, Ραλδές, Άλβαρες, Αμαδόρ, Ρόμπλες, Γκαρσία, Ρόχας (46΄Βάκα), Κάμπος, Άρσε, Μορένο (61΄Πένια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.