Ευχαριστημένος ο Μαρκαριάν

Ο τεχνικός της εθνικής Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από την ισοπαλία με την Ουρουγουάη (1-1).

Ο τεχνικός της εθνικής Περού, Σέρχιο Μαρκαριάν, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από την ισοπαλία με την Ουρουγουάη (1-1) για την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα. Επίσης τόνισε πως αυτό που θέλει τώρα είναι μια νίκη επί του Μεξικού για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

“Ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός. Εμείς αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με σπουδαίους και γνωστούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη. Γνωρίζαμε τα στοιχεία της Ουρουγουάη και καταφέραμε να τις κλείσουμε τους χώρους. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν κάπως νευρικό γιατί δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα αλλά στο τέλος τα καταφέραμε”, ενώ για την συνέχεια πρόσθεσε:

“Αυτό που μένει τώρα είναι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι γιατί αυτό θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Αν τα καταφέρουμε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία”. Ο επόμενος αγώνας του Περού είναι στις 8/7 με αντίπαλο το Μεξικό στο Εστάδιο Μαλβίνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.