Νίκησε η Κολομβία… (video)

Η Κολομβία επικράτησε με 1-0 της Κόστα Ρίκα, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ράμος στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου.

Η Κολομβία έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, επικράτησε με 1-0 της Κόστα Ρίκα, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Ράμος στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου. Με δέκα παίκτες από το 28ο λεπτό, λόγω απευθείας αποβολής του Μπρένες, αγωνίστηκαν οι Κοσταρικανοί! Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Κάρλος Σάντσες, για τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός με την Βαλενσιέν.

Η Κολομβία προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα κυρίως από την αριστερή πτέρυγα με τον άσο της Χέρτα, Αντριάν Ράμος που έκανε ότι ήθελε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους του ενώ από την άλλη οι Κοσταρικανοί προσπάθησαν με μεμονωμένες ατομικές ενέργειες να διασπάσουν την άμυνα των Κολομβιανών.

Ο Ράμος εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης καθώς στο 45ο λεπτό, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου, εκμεταλλεύτηκε άψογα την μπαλιά του Γκουαρίν και δεν δυσκολεύτηκε να «ανοίξει» το σκορ για τους Κολομβιανούς, αποφεύγοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάροντας στην κενή εστία.

Το «μεγάλο αστέρι» των Κολομβιανών, Ρανταμέλ Φαλκάο παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα των νικητών ωστόσο η κεφαλιά του στο 59ο λεπτό, τράνταξε το δοκάρι του Μορέιρα.

Η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι τελευταίο σφύριγμα του Ενρίκε Όσες, με το 1-0 να στέλνει τους Κολομβιανούς στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα, μετά την ισοπαλία της Αργεντινής απέναντι στην Βολιβία το Σάββατο τα ξημερώματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Όσες Ενρίκε
ΒΟΗΘΟΙ: Μοντρία Φρανθίσκο, Γιέγκρος Νίκολας

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χερνάν Νταρίο Γκόμεζ): Μαρτίνες, Καμίλο, Περέα, Γιέπες, Αρμέρο, Μπολιβάρ, Αγκιλάρ (32′ Ρονταγιέγκα), Γκουαρίν, Ράμος, Μορένο (70′ Γκουτιέρες), Φαλκάο (77′ Σότο)
Στον πάγκο: Ράμος, Καστίγιο, Ζαπάτα, Αντσίκο, Σάντσες, Κουαδράδο, Βαλέντσια, Μαρτίνες, Μοσκέρα

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Ρικάρντο Λαβόλπε): Μορέιρα, Ακόστα, Ντουάρτε, Κάλβο, Λεάλ, Σαλβατιέρα, Μόρα, Γκούζμαν, Μαδριγάλ (72′ Μαρτίνες), Μπρένες, Κάμπελ (46′ Ελιζόντο)
Στον πάγκο: Αλβάρες, Καρβαγιάλ, Βάλε, Γκεβάρα, Κάστρο, Αραούς, Γκάτζενς, Φαρχάδο, Κουμπέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.