Σε καλή κατάσταση η Βραζιλία

Μετά τη τελευταία της προπόνηση εν όψει του Κόπα Αμέρικα η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φάνηκε πως βρίσκεται τόσο σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όσο και σε ψυχολογική.

Μετά τη τελευταία της προπόνηση εν όψει του Κόπα Αμέρικα η εθνική ομάδα της Βραζιλίας φάνηκε πως βρίσκεται τόσο σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όσο και σε ψυχολογική. Προβλήματα για την ομάδα του  Μάνο Μενέσες δεν υπήρξαν και μέσα από πολύ καλή διάθεση, περιμένουν το πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Βενεζουέλα.
 
Εκεί που ποντάρει η «σελεσάο» είναι στην επίθεσή της καθώς οι Ρομπίνιο, Πάτο, Γκάνσο και Νεϊμάρ μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα αν βρεθούν σε καλή μέρα. Στόχος της Βραζιλίας είναι να διατηρήσει τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2007 αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς η Αργεντινή σκοπεύει να κερδίσει το Κόπα Αμέρικα στη χώρα της.
 
«Όλοι γνωρίζουμε πως η Αργεντινή είναι ένα από τα φαβορί επειδή αγωνίζεται στο σπίτι της και αυτό μας μεταφέρει άγχος αλλά ξέρουμε πως η Βραζιλία είναι έτοιμη. Οι δυο αυτές ομάδες είναι η καλύτερες και οι δυνατότερες στο Κόπα Αμέρικα»,τόνισε ο Πάτο.
 
Επίσης πρόσθεσε για τον εαυτό του: « Το να φοράω το νούμερο «9» είναι τιμή για εμένα επειδή το έχουν φορέσει ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο και πολλοί ακόμη. Τώρα όμως το φοράω εγώ και είμαι έτοιμος για όλα».
 
Η προπόνηση της Βραζιλίας πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες και αναλώθηκε κυρίως στο τεχνικό κομμάτι με τον Μενέσες να ξεκινά την προπόνηση με εκτέλεση φάουλ και κόρνερ.
 
«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζονται από έμπειρους. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ όλους», δήλωσε ο άσος της Λίβερπουλ, Λούκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.