Φορλάν: «Είμαι σε πολύ καλή φόρμα»

Ο επιθετικός της Ουρουγουάη, Ντιέγκο Φορλάν, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο επιθετικός της Ουρουγουάη, Ντιέγκο Φορλάν, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής παρά την έλλειψη αγώνων που έχει τους τελευταίους δυο μήνες.

«Δεν έχω αγωνιστεί τους τελευταίους μήνες επειδή είχα πρόβλημα με τον προπονητή μου και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστώ. Πιστεύω πως είμαι σε πολύ καλή φόρμα και μάλιστα καλύτερη από αυτή που ήμουν στην Αφρική.»,τόνισε χαρακτηριστηκά ο 32χρονος στράικερ.

Ο Φορλάν που κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα στο Μουντιάλ του 2010 το τελευταίο διάστημα είχε προσωπική διαμάχη με το πρώην προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κίκε Φλόρες με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα.

Για την πρόκληση του Κόπα Αμέρικα πάντως ξεκαθάρισε πως η χώρα του θα πρέπει να είναι προσεκτική : « Είμαστε ήρεμοι και γνωρίζουμε πως η ομάδα μας είναι πλήρης. Μπορεί να λένε πως είμαστε ένα από τα φαβορί αλλά εγώ θα απαντήσω με το Κόπα Αμέρικα του 2007 όταν και χάσαμε από το Περού με 3-0. Μπορεί να παίξεις ένα σπουδαίο ματς αλλά ένα γκολ μπορεί να αλλάξει όλη τη ροή του αγώνα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.