Ιγκουαΐν: «Η στιγμή της Αργεντινής»

Βέβαιος ότι η Αργεντινή μπορεί να επιστρέψει στις παλιές καλές μέρες δήλωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, εν όψει του Κόπα Αμέρικα.

Βέβαιος ότι η Αργεντινή μπορεί να επιστρέψει στις παλιές καλές μέρες δήλωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, εν όψει του Κόπα Αμέρικα. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στη μακρά περίοδο που έχουν περάσει χωρίς να κατακτήσουν τρόπαια. Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν το Κόπα Αμέρικα ήταν το 1993.   
 
«Η Αργεντινή δεν έχει κερδίσει τίποτα εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα έχουμε μία ομάδα που μπορεί να καταφέρει», σχολίασε ο Ιγκουαΐν που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση τον περασμένο Απρίλιο μετά από τρίμηνη απουσία.
 
Αναφερόμενος στο ότι η Αργεντινή είναι και η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, υποστήριξε ότι αυτό θα είναι άλλο ένα πλεονέκτημα. «Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτή είναι η δική μας στιγμή», επέμεινε, ενώ ερωτηθείς για τον Λιονέλ Μέσι, είπε ότι «πρέπει να τον πλαισιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η παρουσία του θα κάνει όλη την ομάδα να λειτουργήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.