Ζητάει ακύρωση της σεζόν η National League

Οι ομάδες της National League ζήτησαν από την αγγλική ομοσπονδία να ακυρώσει την εφετινή σεζόν και τονίζουν πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει επανεκκίνηση, μετά την έξαρση του κορωνοϊού στην Αγγλία.

Οι ομάδες της National League ζήτησαν από την αγγλική ομοσπονδία να ακυρώσει την εφετινή σεζόν και τονίζουν πως θα είναι δύσκολο να υπάρξει επανεκκίνηση, μετά την έξαρση του κορωνοϊού στην Αγγλία. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Μπάροου, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά είναι ένα βήμα πριν την άνοδο εξέφρασε τις αντιρρήσεις της, με μια ενδεχόμενη ακύρωση της σεζόν. Όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της ομάδας υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και της πτώχευσης, αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, μετά το οικονομικό άνοιγμα που έκαναν την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Πάντως, οι περισσότερες ομάδες της λίγκας τάσσονται υπέρ της ακύρωσης της σεζόν, τόσο στην κατηγορία τους, όσο και στις υπόλοιπες αγγλικές κατηγορίες. 

Ο προπονητής της Μπάροου. Ίαν Έβατ δήλωσε για το ενδεχόμενο ακύρωσης της σεζόν: “Δε νομίζω ότι θα ανακάμψουμε από αυτό. Αν ήμασταν στα μισά του πρωταθλήματος, να το δεχόμουν. Αλλά απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές. Δεν μπορείς, δεν μπορείς να την ακυρώσεις έτσι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.