Match Center
Αίσθηση του γκολ σε Νίκαια και ΟΑΚΑ
Μικρό το προβάδισμα του Αμβούργου, μεγαλύτερο της Μπαρτσελόνα απέναντί, όμως, σε μια άμυνα σφιχτή. Προοπτική παραγωγικότητας σε Νίκαια και Ολυμπιακό στάδιο, κυρίως λόγω και του σκορ του πρώτου αγώνα!
Οι τελικοί μιας υπέροχης χρονιάς για το Coca-Cola Cup!
Το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, αποκλειστικά για εφήβους, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αστέρας από τη Θεσσαλονίκη στην κατηγορία 13-14 ετών, η Κουράγιο Βαγεκάκο στην κατηγορία 15-16 ετών από τις Αχαρνές και οι Freestylers
Οι τελικοί του Coca-Cola Cup στο Καραϊσκάκη!
Το σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου, μια συναρπαστική χρονιά, που κάλυψε όλη την επικράτεια, φτάνει στην κορύφωσή της. Στην τελική φάση για την ανάδειξη των πρωταθλητών, που όπως και πέρσι, θα φιλοξενηθούν στο βοηθητικό του γηπέδου
Τελικοί στο Βόλο γεμάτοι ρεκόρ! (video)
Ξεπέρασε τις προσδοκίες το Coca-Cola Cup στο Βόλο. Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν και το δεύτερο σαββατοκύριακο, με τον ανταγωνισμό να ανεβαίνει στα ύψη και έξι ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τους περιφερειακούς τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας.
Οι έξι νικητές στη Λάρισα (video)
Η πρόκριση των έξι ομάδων στους τελικούς της περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας σφράγισε την παρουσία του Coca-Cola Cup στη Λάρισα, σε μια πολύ εντυπωσιακή όσο και μαζική συμμετοχή.
Ζέσταναν τα Γιάννινα τα γκολ του Coca-Cola Cup (video)
Η κακοκαιρία και τα χιόνια δεν εμπόδισαν στο Coca-Cola Cup να περάσει και από τα Ιωάννινα με μαζική συμμετοχή, πολύ κρύο, αλλά και πολλά γκολ, που ζέσταναν την ατμόσφαιρα μαζί με τα χαμόγελα και τη διάθεση των παιδιών να τα δώσουν όλα για την μπάλα.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.