Απαγόρευσαν σε οπαδό να στέλνει μηνύματα την ώρα του αγώνα!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Χαλ και την Ρέντινγκ.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στην Χαλ και την Ρέντινγκ.

Ο Ντάνιελ Μάουερ, φίλος των «τίγρεων», περιέγραψε στο Twitter πώς άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου μαζί με ένα άλλο άτομο τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και του υπέδειξαν ότι έπρεπε να σταματήσει να στέλνει μηνύματα μέσω του κινητού του για έναν απίστευτο λόγο!

Οι δύο άνδρες, ισχυρίστηκαν πως παρακολουθούσαν τον οπαδό σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου να στέλνει μηνύματα και υπέθεσαν ότι εργαζόταν για λογαριασμό στοιχηματικής εταιρίας, την οποία προμήθευε με πληροφορίες για το ματς σε ζωντανό χρόνο. Έτσι, του υπέδειξαν να σταματήσει την αποστολή μηνυμάτων, αλλιώς θα τον οδηγούσαν εκτός γηπέδου!

Ο Μάουερ, τόνισε ότι απλά συζητούσε με συγγενείς και φίλους του μέσω μηνυμάτων για τον τρόπο που εξελισσόταν το παιχνίδι, οι εν λόγω άνδρες δεν είχαν κανέναν τρόπο να γνωρίζουν το περιεχόμενο των μυνημάτων του. Επίσης, δημοσίευσε και φωτογραφία με τους κανονισμούς του γηπέδου που βρίσκονται αναρτημένες έξω από τις εξέδρες και στις οποίες δεν αναφέρεται πουθενά ότι απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων μέσω κινητού.

Οι αναρτήσεις του οπαδού μέσω Twitter έγιναν viral και η Χαλ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι όντως εξουσιοδότησε εταιρία για να «τσεκάρει» πιθανή «μη επιτρεπόμενη διαρροή δεδομένων» για τον αγώνα, προσθέτοντας όμως ότι θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η διαδικασία για τον εν λόγω οπαδό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.