Επιστροφή στις νίκες για την Άστον Βίλα (video)

Ο ποιοτικότερος παίκτης του γηπέδου, Τζακ Γκρίλις, έκανε την διαφορά στο ματς της Άστον Βίλα με την Μπόλτον! Ο άσος της Βίλα πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο στο 2-0 απέναντι στους Γουόντερερς!

Ο ποιοτικότερος παίκτης του γηπέδου, Τζακ Γκρίλις, έκανε την διαφορά στο ματς της Άστον Βίλα με την Μπόλτον! Ο άσος της Βίλα πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο στο 2-0 απέναντι στους Γουόντερερς!

Η Άστον Βίλα έπιασε στον ύπνο την Μπόλτον και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό! Από την κάθετη μπαλιά του Άμπραχαμ, ο Γκρίλις βρέθηκε απέναντι στον Άλνγουικ, τον πέρασε και έκανε το 1-0 για την Άστον Βίλα! Από εκεί και πέρα η Μπόλτον πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ήταν καλύτερη και έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση στο 24ο λεπτό! Ο Τσέστερ έδιωξε με εναέρια προβολή πάνω από την γραμμή την κεφαλιά του Χομπς και κράτησε το μηδέν!

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν αλλά ήταν άστοχες! Το τελικό 2-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Τσέστερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκρίλις στο 57ο λεπτό! Η Άστον Βίλα είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε εύκολα στο 2-0! Πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας για πρώτη φορά φέτος ενώ η Μπόλτον πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται καθώς έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη έχοντας χάσει πέντε από αυτά!

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (4-1-4-1) : Νίλαντ – Χάτον, Τουανζέμπ, Τσέστερ, Τέιλορ – Χούριχαν – Αντόμα (73′ Μπολάσι), ΜακΓκιν, Γκρίλις (90′ Γουίλαν), Κότζια – Άμπραχαμ (81′ Χόουγκαν)

ΜΠΟΛΤΟΝ (4-2-3-1) : Άλνγουικ – Ολκόβσκι, Γουίτερ, Χομπς, Τέιλορ – Γουίλιαμς, Λόου – Νουν, Έζτουμερ (78′ Ντόιτζ), Μπάκλεϊ (68′ Ντάιερ) – Ντόναλντσον (70′ Μαγκένις)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.