Επέστρεψε στις νίκες η Μπλάκμπερν

Η Μπλάκμπερν επέστρεψε στις νίκες όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και απέναντι στη Σέφιλντι Γουέντσντεϊ κόντρα στην οποία δεν είχε νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς.

Δύο σερί ήττες και με επτά τέρματα παθητικό καθιστούσαν επιτακτική τη νίκη για τη Μπλάκμπερν στην προσπάθεια της να προσεγγίσει την παρέα των play offs. Απέναντι της βρισκόταν η ασταθής Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, η οποία ήθελε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο. 

Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν “απόντες” και οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με το τέρμα του Γκρέιαμ στο 11ο λεπτό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έγιναν μέσα σε ένα λεπτό δύο φορές απειλητικοί με τον Ριτς, αλλά ήταν και πάλι οι παίκτες του Μάουμπρεϊ εκείνοι που βρήκαν δίχτυα. Στο 53ο λεπτό ο Γκρέιαμ έδωσε την ασίστ και ο Ντακ έγραψε το 2-0. 
Ο Ζοάο με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1 στο 62ο, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Γκρέιαμ ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε για το 3-1.

Η Σέφιλντ έφτασε εκ νέου σε απόσταση βολής πέντε λεπτά πριν από το τέλος με το αυτογκόλ του Ράγια. Ο τερματοφύλακας της Μπλάκμπερν επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα που είχε χτυπήσει στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Μπάναν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αγωνία στο Ίγουντ Παρκ κράτησε και πάλι για λίγο. Στο 89ο λεπτό ο Γκρέιαμ από την ασίστ του Ντακ πέτυχε το έβδομο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα και κλείδωσε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του γράφοντας το τελικό 4-2. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς: 0-1
Μπέρμιγχαμ – Πρέστον: 3-0
Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γουένστντεϊ: 4-2
Μπόλτον – Γουίγκαν: 1-1
Ντέρμπι – Σουόνσι: 2-1
Νόριτς – Ρόδεραμ: 3-1
Νότιγχαμ – Ίπσουιτς: 2-0
ΚΠΡ – Χαλ: 2-3
Ρέντινγκ – Στόουκ: 2-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.