Μπρίστολ-Μπάρνσλεϊ 0-1: «Βλέπουν» paly offs οι φιλοξενούμενοι (hls)

Η Μπάρνσλεϊ νίκησε με 1-0 την Μπρίστολ Σίτι στο «Άστον Γκέϊτ» για την 31η αγωνιστική της Championship και πλέον μπήκε στον χορό των play offs ανόδου.

Η Μπάρνσλεϊ νίκησε με 1-0 την Μπρίστολ Σίτι στο «Άστον Γκέϊτ» για την 31η αγωνιστική της Championship και πλέον μπήκε στον χορό των play offs ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους, απέχουν τέσσερις βαθμούς από την ζώνη των play offs ανόδου, ενώ συνάμα έσπασαν και μια αρνητική παράδοση που τους ήθελε χωρίς νίκη στην έδρα της Μπρίστολ από το 1993 και χωρίς νίκη στα δέκα τελευταία ανεξαρτήτου έδρας.

Από την άλλη πλευρά η Μπρίστολ Σίτι συνέχισε την κάκιστη  αγωνιστική της πορεία γνωρίζοντας την έκτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και έβδομη συνολικά αν μετρηθεί κι εκείνης στο Κύπελλο από την Τσέλσι.

Η Μπάρνσλεϊ ήταν καλύτερη, δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από την Μπρίστολ που πραγματικά προκαλούσε θλίψη με την απόδοση της.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 67’ ο Κάρλτον Μόρις, όταν μετά από κόρνερ του Μόβατ και αδυναμία της άμυνας ν’ απομακρύνει από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν το 3ο του γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.