Σουόνσι-Γουότφορντ 2-1: Ανατροπή και δεύτερη θέση! (hls)

Οι Ουαλοί κατάφεραν να αποχαιρετήσουν τον πρώτο γύρο και να καλωσορίσουν το νέο έτος με νίκη επί της Γουότφορντ, χάρη στα δύο γκολ του Λόου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του “Λίμπερτι” και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γκρέι στο 16′, άνοιξαν το σκορ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Κλέβερλι στο 20ο λεπτό.

Οι Ουαλοί πήραν κατοχή και με κινητήριο μοχλό τον Ρόμπερτς, ο οποίος αναστάτωνε την άμυνα της Γουότφορντ από τη δεξιά πλευρά, δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες στο 37′ και στο 42′ με τους Αγιού και Σμιθ, όμως και στις δύο ο Φόστερ δήλωσε “παρών”.

Κάτι που δε συνέβη στο 43′, όταν ο Λόου πήρε την μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής και από το ημικύκλιο με αριστοτεχνικό πλασέ νίκησε τον άλλοτε τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ισοφάριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουαλοί ήταν ανώτεροι, είχαν την κατοχή και με το δεύτερο γκολ του Λόου (8ο στο πρωτάθλημα) στο 67′ δικαίως πανηγύρισαν το τρίποντο, το οποίο τους φέρνει με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στη δεύτερη θέση της Championship, στο -4 από την πρωτοπόρο Νόριτς.

Σουόνσι: Γούντμαν, Καμπάνγκο, Γκέχι, Μπίντγουελ Ρόμπερτς, Φούλτον, Γκράιμς (αρχ.), Μάνινγκ (85′ Γκιμπς-Γουάιτ), Αγιού, Σμιθ, Λόου

Προπονητής: Στιβ Κούπερ

Γουότφορντ: Φόστερ, Κίκο Φεμενία, Γουίλμοτ, Σιεράλτα, Ενγκάκια (46′ Μαζίνα), Σαρ, Τσαλόμπα (59′ Γκάρνερ), Κλέβερλι (90′ Χιουζ), Σέμα, Γκρέι, Ντίνι (αρχ.)

Προπονητής: Σίσκο Μουνιόθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.