Ντέρμπι Κάουντι: Ο Ρούνεϊ ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα

Ο Ουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε πως μια από τις ποδοσφαιρικές του επιθυμίες ήταν να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ο Ουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε πως μια από τις ποδοσφαιρικές του επιθυμίες ήταν να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη. Ο Άγγλος επιθετικός και υπηρεσιακός τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι αποκάλυψε πως το 2010 είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε κινηθεί για την απόκτησή του, όμως ο ίδιος περίμενε την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, δήλωσε πως ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Τσέλσι, η οποία είχε στον πάγκο της τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πάντως, ο Ρούνεϊ δήλωσε πως δε θα πήγαινε ποτέ στη Μάντσεστερ Σίτι.

Χαρακτηριστικά, ο βετεράνος επιθετικός τόνισε: “Νομίζω έχει καταγραφεί πως η Τσέλσι και ο Μουρίνιο θέλανε να με υπογράψουν. Επίσης, υπήρχε η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι αν και η τελευταία δεν ήταν ποτέ μια επιλογή για μένα, να πάω εκεί. Στο μυαλό μου, εκείνο το διήμερο, ήμουν έτοιμος να πάω και να παίξω στην Ισπανία. Θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τσέλσι ήταν επίσης πάντα μία επιλογή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.