Ρέντινγκ-Στόουκ 0-3: Δεν είπε όχι στα δώρα της άμυνας (vid)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Στόουκ Σίτι επί της Ρέντινγκ στο Στάδιο «Μαντέστι», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Mία διαφορετική Ρέντινγκ παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες. Η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ, που μετρούσε 7 νίκες και 1 ισοπαλία στις 8 πρώτες αγωνιστικές, έχει καταρρεύσει, με τρεις συνεχόμενες ήττες.Tρία γκολ είχε δεχτεί στις 8 πρώτες αγωνιστικές, 9 στις τελευταίες τρεις. Η ήττα από την Στόουκ Σίτι ήταν μάλιστα η 2η συνεχόμενη, με το ίδιο σκορ (0-3).

Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, η ομάδα του Ο΄Νιλ κινδύνευσε ελάχιστα στο παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ευτύχησε με τρεις τελικές στην εστία να πετύχει ισάριθμα γκολ!
Το 0-1 έγινε από τον Κάμπελ στο 23΄, μετά το διπλό λάθος από Εστέβες-Μόρισον. Στο 36΄νέο λάθος στην άμυνα της Ρέντινγκ το εκμεταλλεύτηκε ο έμπειρος Στίβεν Φλέτσερ, γράφοντας το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Νέο δώρο της άμυνας των γηπεδούχων, αυτή τη φορά από τον Γκίμπσον και ο Μπράουν που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, πέτυχε το 0-3.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.