Χάντερσφιλντ – Νόριτς 0-1: ”Χρυσή” αλλαγή ο Ίντα (HL)

Ανώτερη η Νόριτς πέρασε από το Τζον Σμιθ κερδίζοντας σχετικά εύκολα τη Χάντερσφιλντ με τον Άνταμ Ίντα να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (81ο λεπτό) πέντε λεπτά μετά την είσοδό του.

Γήπεδο: Τζον Σμιθ

1η αγωνιστική 

Ανώτερη η Νόριτς πέρασε από το Τζον Σμιθ κερδίζοντας σχετικά εύκολα τη Χάντερσφιλντ με τον Άνταμ Ίντα να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (81ο λεπτό) πέντε λεπτά μετά την είσοδό του.

Ανέτοιμες οι δύο ομάδες χωρίς φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Καλύτερη συνολικά η Νόριτς, έδειξε καλύτερα στοιχεία η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε που κατά 8/11 εμφανίστηκε ίδια με πέρσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η πιο αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 30ο λεπτό με το σόλο του Ερνάντεζ που σταμάτησε εύκολα ο Μπεν Χάμερ.

Με ευκαιρίες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, η Χάντερσφιλντ απείλησε πρώτη με επικίνδυνο σουτ του Κορόμα (51′) και η Νόριτς απάντησε με τη κεφαλιά του Τσίμερμαν και την προσπάθεια του Ερνάντεζ (51′, 54′). Ο Κουβανός εξτρέμ ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Νόριτς και απείλησε εκ νέου με τη συμπλήρωση 70 λεπτών. Το γκολ ήρθε για τη Νόριτς στο 81ο λεπτό με τον Ίντα που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Πούκι ο οποίος έκλεψε την μπάλα από το λάθος του Στίρμαν. Ο Άνταμ Ίντα πέτυχε και το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Χάντερσφιλντ: Χάμερ, Σίντλερ, Τόφολο, Πίπα, Ντιακαμπί (71′ Μπράουν), Στίρμαν (82′ Κάμπελ), Πρίτσαρντ, Χογκ, Τζάκσον (57′ Εμπένζα), Κορόμα, Μπακούνα, 

Νόριτς: Κρουλ, Άαρονς, Τσίμερμαν, Γκόντφρεϊ, Κιντίγια, ΜακΛιν, Σκιπ, Ερνάντεζ (76′ Πλαχέτα), Κάντγουελ (89′ Ρουπ), Ντάουελ (76′ Ίντα), Πούκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.