Η Μπρέντφορντ μια ανάσα από την Premier League! (vid)

Η Μπρέντφορντ πήρε άνετη νίκη 3-1 επί της Σουόνσι στο δεύτερο μεταξύ τους αγώνα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League!

Η Μπρέντφορντ ετοιμάζεται για την επάνοδο στην Premier League μετά τη νίκη στον επαναληπτικό αγώνα πλέι οφ απέναντι στη Σουόνσι με 3-1! Το σκορ αυτό ανέτρεψε το 1-0 της Σουόνσι στον πρώτο αγώνα κι έτσι η ομάδα του Τόμας Φρανκ πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Championship με αντίπαλο μια εκ των Κάρντιφ και Φούλαμ, με φόντο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς στο ιστορικό “Γκρίφιν Παρκ”, καθώς τη νέα σεζόν η Μπρέντφορντ θα αγωνίζεται στο “Μπρέντφορντ Κομιούνιτι”.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Γουότκινς (11′) και Μαρκοντές (15′). Μάλιστα στο 19ο λεπτό η Μπρέντφορντ είχε και δοκάρι με τον Μπενραμά. Στο ημίωρο ο ρυθμός έπεσε και το ημίχρονο έληξε 2-0 υπέρ της Μπρέντφορντ.

Ο προπονητής της Σουόνσι, Στιβ Κούπερ έκανε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τους Νταντά και Καμπάνγκο να μπαίνουν στο ματς, ωστόσο η Μπρέντφορντ έφτασε σε τρίτο γκολ στο 46ο λεπτό. Ο Χένρι απο αριστερά σέντραρε για τον Μπουεμό, ο οποίος σε πρώτο χρόνο έγραψε το 3-0! Ήταν ένα ονειρώδες ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που πλέον είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς.

Το ματς πήρε “φωτιά” στα τελευταίαν δέκα λεπτά, καθώς στο 78ο λεπτό ο Μπριούστερ σκόραρε για τη Σουόνσι, ύστερα από φτηνό λάθος του κεντρικού αμυντικού της Μπρέντφορντ, Γιάνσον. 

Παρά την πίεση της Σουόνσι, τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και η Μπρέντφορντ πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2, για τον τελικό των πλέι οφ της Champisonhip, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γουέμπλει στις 4 Αυγούστου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.