Σουόνσι-Μπρέντφορντ: 1-0 Προβάδισμα με Αγιού (vid)

Μετά από σπουδαία "μάχη" η Σουόνσι κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπρέντφορντ για τον τελικό των playoff ανόδου της Championship. 

Η Σουόνσι κατάφερε να μπει στην εξάδα και να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα play off ανόδου μετά την “αυτοκτονία” της Νότιγχαμ και απέναντι της στον πρώτο ημιτελικό είχε την απογοητευμένη Μπρέντφορντ που έχασε την απευθεία άνοδο στο τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής στο ματς με την Μπάρνσλεϊ εντός έδρας. Έτσι μπήκαν οι δύο ομάδες στο ματς με αντίθετη ψυχολογία.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπρέντφορντ φάνηκε να πατά καλύτερα στα πρώτα λεπτά και είχε τις πρώτες καλές τελικές με εκφραστή τον Γουότκινς, ωστόσο όταν η Σουόνσι αισθάνθηκε καλύτερα στο γήπεδο άρχισε να απειλεί με τον Μπριούστερ, αλλά και τον Αγιού ο οποίος είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 38ο λεπτό. Ο Μπενραχμά με ωραίο σόλο, πέρασε τρεις παίκτες αλλά από καλή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία με τη συμπλήρωση 45 λεπτών στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 63ο λεπτό οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, όταν σε εκείνο το λεπτό ο Αγιού έχασε πέναλτι, το έπιασε ο Ράγια. Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε (αυστηρά) ο Χένρι της Μπρέντφορντ και η Σουόνσι πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Ακολούθησαν κάποιες τελικές προσπάθειες, ώσπου ήρθε το γκολ από τον Αγιού στο 82′ με ωραίο σουτ ύστερα από υπέροχο συνδυασμό με τους Γκάλαχερ και Φέλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.