Επιστροφή στην Πρέμιερ για την Μπρόμουιτς (vid)

Σ' ένα καταπλητκικό ματς, Μπρομ και ΚΠΡ έμειναν στο 2-2, όμως η ήττα της Μπρέντφορντ έστειλε την ομάδα του Μπίλτς στην Πρέμιερ λιγκ.

Σ’ ένα καταπλητκικό ματς, Μπρομ και ΚΠΡ έμειναν στο 2-2, όμως η ήττα της Μπρέντφορντ έστειλε την ομάδα του Μπίλτς στην Πρέμιερ Λιγκ ύστερα από δύο σεζόν. 

Κοντράστ συναισθημάτων απίστευτο με τους παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και τους διοικούντες την Μπρόμουιτς να μαθαίνουν ότι η Μπρέντφορντ δέχεται γκολ στο 90+1 και ότι πλέον μπορούν να πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Πρέμιερ και να ζουν το όνειρό τους ξανά. 

Στο παιχνίδι η ΚΠΡ έβαλε σε μπελάδες την ομάδα του Μπιλτς στο 34′, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού κάνοντας το 1-0 με το σουτ του Μάνινγκ. Δέκα λεπτά μετά ήρθε το 1-1 από τον Ντιαγκανά. Στο 49΄η πίεση φέρνει αποτέλεσμα και ο Ρόμπινσον κάνει το 2-1. Όλα δείχνουν πως η νίκη δεν θα φύγει από τα χέρια της ομάδας του Μπίλιτς, όμως ένα λάθος του Ό’Σεϊ φέρνει τον Ίζι σε θέση βολής κάνοντας το 2-2. Όμως όλα αυτά πέρασαν στην ιστορία, με τα όσα έγιναν από την λήξη και μετά και την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ με το γκολ στο 90+1 που δέχτηκε η Μπρέντρφορντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.