Νότιγχαμ – Χάντερσφιλντ 3-1: Στην 4η θέση η Φόρεστ (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανέναρξη και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας με πρωταγωνιστή τον Λούις Γκράμπαν (2 γκολ).

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε για πρώτη φορά στο ‘City Ground’ και πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την επανεκκίνηση. Η ομάδα του Λαμουσί πέρασε τη Φούλαμ και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από 39 αγωνιστικές.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα, δοκάρι στο 4ο λεπτό από τον Σάμι Αμεόμπι μετά το γύρισμα του Λολεϊ.  Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 43ο λεπτό με το βολέ του 32χρονου, Λούις Γκράμπαν, που έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, μετά την σέντρα του Γουόραλ.

Με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Λούις Γκράμπαν πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ (19) μετά από συνεργασία με τον Αμεόμπι και έβαλε γερές βάσεις για τη πρώτη νίκη της Φόρεστ μετά την επανέναρξη και 17η συνολικά μετά από 39 αγωνιστικές. Η Χάντερσφιλντ προσπάθησε να μπει στο ματς και είχε δοκάρι με τον Κινγκ, ευκαιρία με τον Γκραντ και το φάουλ του Μπακούνα, όμως η Φόρεστ πέτυχε γκολ με την αλλαγή του Λαμουσί, Ράιαν Γέιτς και καθάρισε το ματς (3-0, 86′). Η Χάντερσφιλντ τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μπακούνα, που πέρασε αλλαγή στο 74 και είδε κόκκινη στο 90΄ για χτύπημα εκτός φάσης στον Ντα Κόστα, αλλά παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε γκολ με το πέναλτι που κέρδισε ο Κάμπελ και εκτέλεσε ο Γκραντ (3-1, 96′)

Νότιγχαμ (Λαμουσί: Σαμπά, Κας, Ριμπέιρο, Φιγκερέιντο, Γουόραλ, Τζόνσον (45′ Γέιτς), Γουότσον (90′ Μάιτεν), Λόλεϊ (90′ Μπόστοκ), Σίλβα (73′ Καρβάλιο), Αμεόμπι (73′ Ντα Κόστα), Γκράμπαν

Χάντερσφιλντ (Κάουλεϊ): Λεσλ, Σίντλερ, Στίρμαν (70′ Στάνκοβιτς), Τόφολο, Ντουχέινι (74′ Μπακούνα), Ο’Μπράιεν, Χογκ (60′ Σαλομπά), Γουίλοκ (70′ Κάμπελ), Κινγκ, Πρίτσαρντ (60′ Σμιθ – Ρόου), Γκραντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.