Φούλαμ – Μπρέντφορντ 0-2: “Τσίμπησαν” στο τέλος (vid)

Με δύο γκολ μετά το 88ο λεπτό η Μπρέντφορντ πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου στην επιστροφή της Championship.

Οι “μέλισσες” τσίμπησαν ξανά στο Κρέιβεν Κότατζ. Ήταν Απρίλιος 1990 όταν η Φούλαμ νίκησε τελευταία φορά εντός έδρας τη Μπρέντφορντ και δεν τα κατάφερε ούτε τώρα. 

Η διεξαγωγή της 38ης αγωνιστικής σήμανε και την επιστροφή μετά από εκατόν τέσσερις ημέρες στη δράση για τις ομάδες της Championship και άρχισε με το ντέρμπι του Λονδίνου. 

Ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς η Φούλαμ ήθελε να κρατήσει ζωντανή την προοπτική του άμεσου προβιβασμού πλησιάζοντας την πρώτη δυάδα, την ώρα που οι φιλοξενούμνεοι του Τόμας Φρανκ αναζητούσαν τη μείωση της διαφοράς στο βαθμό από την τρίτη θέση και την ενίσχυση της παρουσίας στα play-offs ανόδου. 

Παρότι η φάση του 14ου λεπτού με το δοκάρι του Ριντ για λογαριασμό των γηπεδούχων υπενθύμισε το γεγονός ότι η Φούλαμ είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, η συνέχεια επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό της ισορροπημένης ομάδας που ακολουθεί τη Μπρέντφορντ. 

Με τον Νταβίντ Ράγια να κάνει τη σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Μίτροβιτς για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, οι φιλοξενούμενοι έγιναν κυριαρχικοί στο τελευταίο τέταρτο του ματς.

Πήραν προβάδισμα με το Σαΐντ Μπενραμά στο 88ο λεπτό και σφράγισαν τη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων εκμεταλλευόμενοι σε αντεπίθεση την αναγκαιότητα της Φούλαμ να αναζητήσει την ισοφάριση ανεβαίνοντας ψηλά στο γήπεδο. Στο δεύτερο γκολ άλλαξαν ρόλους ο Μπενραμά με τον Εμιλιάνο Μαρκόντες καθώς ο Αλγερινός έβγαλε την ασίστ στο Δανό για το τελικό 2-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.