Έτοιμος για ντεμπούτο ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ο προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, Φιλίπ Κοκού επιβεβαίωσε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας στον πρώτο αγώνα του 2020 με αντίπαλο την Μπάρνσλεϊ.

Η Championship της Αγγλίας είναι έτοιμη να υποδεχτεί το πιο λαμπρό αστέρι της. Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ντέρμπι στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάρνσλεϊ την δεύτερη ημέρα του 2020.

“Είναι έτοιμος, μπορεί να είναι βασικός αλλά σίγουρα θα χρειαστεί παιχνίδια. Ίσως να μην παίξει από την αρχή αλλά είναι σημαντικό να τον βάλουμε στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να βρούμε όλοι μαζί ρυθμό. Όταν έχεις έναν παίκτη με την ποιότητα, καριέρα και εμπειρία του Γουέιν πρέπει να είσαι χαρούμενος. Οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές από αυτόν όταν αρχίσει να παίζει αλλά σίγουρα θα χρειαστεί παιχνίδια για να είναι έτοιμος” δήλωσε ο κόουτς Φιλίπ Κοκού. 

Το ντεμπούτο του Γουέιν Ρούνεϊ με την Ντέρμπι Κάουντι απέναντι στην Μπάρνσλεϊ μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στα κανάλια Novasports στις 2 Ιανουαρίου στις 21:45. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.