Ένας… ιππότης σταμάτησε την “κατάρα” της Ντέρμπι! (video)

Ο 18χρονος Τζέισον Νάιτ ήταν ο πρωταγωνιστής της Ντέρμπι στο ματς με την Τσάρλτον, σκοράροντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο τελικό 2-1 του Pride Park. 

Χρειάστηκε να περάσει κάτι περισσότερο από ένας μήνας για να γευτούν οι παίκτες της Ντέρμπι Κάουντι τη χαρά της νίκης και το πέτυχαν χάρις σε έναν… ιππότη! Ο 18χρονος Τζέισον Νάιτ ήταν ο πρωταγωνιστής της Ντέρμπι στο ματς με την Τσάρλτον, σκοράροντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο τελικό 2-1 του Pride Park. 

Η Ντέρμπι άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον νεαρό Ιρλανδό εξτρέμ, στο 17ο λεπτό έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπιέλικ με απευθείας κόκκινη κάρτα και έκανε το 2-0 στο 77ο λεπτό με τον Νάιτ. Η Τσάρλτον κέρδισε πέναλτι με τον Γκάλαχερ στο 83′ και ο Τέιλορ δεν αστόχησε από την “άσπρη βούλα”, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. 

Μετά από αυτό το “τρίποντο”, η Ντέρμπι έφτασε τους 30 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ και βρίσκεται στη 17η θέση, ενώ η Τσάρλτον έμεινε στους 28 βαθμούς και τη 19η θέση της κατάταξης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.