“Χ”αμένοι και οι δύο στο Μπλάκμπερν! (video)

Χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας της Μπλάκμπερν με την Γουίγκαν στο "Ίγουντ Πάρκ" με τις δύο ομάδες να μένουν απογοητευμένες, από το αποτέλεσμα με βάση τις βαθμολογικές τους προσδοκίες

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του φετινού «μαραθώνιου» της Τσάμπιονσιπ αλλά με βάση εικόνα – ειδικά στο συναρπαστικό τελευταίο 20λεπτο – πρέπει τόσο η Μπλάκμπερν όσο και η Γουίγκαν να νιώθουν χαμένοι από την εξέλιξή του.
Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, αρκεί να αναφέρουμε τα σχόλια των Βρετανών εκπροσώπων του Τύπου, που κάλυπταν το ματς, όπου η εμφάνισή τους χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις καλύτερες έως τώρα στη σεζόν.
Είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, διεκδικώντας την νίκη ως το φινάλε!
Η Μπλάκμπερν προέρχονταν από ένα σερί καλών εμφανίσεων και είναι αλήθεια πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έπειθε.
Όμως κι αυτή, μετά τις αλλαγές του Μάουμπραϊ έγινε αρκετά επικίνδυνη προς την εστία του Τζάμι Τζόουνς ενώ στο είχε μια κεφαλιά του Γκράχαμ στο οριζόντιο δοκάρι.
Κάπου «χάθηκαν» στη ροή του αγώνα και οι διαιτητές αφήνοντας την Μπλάκμπερν παραπονούμενη κι ανοιχτά ερωτηματικά για το αν ο Λόου απέκρουσε με το χέρι προ της γραμμής σουτ του Ροθγουελ στο 84ο λεπτό!
Εν τέλει η Μπλάκμπερν δεν έφτασε στην πρώτη εξάδα ενώ και η Γουίγκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας δεν πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού..
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.