“Έσπασε” το ρόδι η Μίλγουολ (video)

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 1-0 στην Ουαλία της Σουόνσι, πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στην Championship από τα μέσα Μαρτίου.

Επί των ημερών του Γκάρι Ράουετ η Μίλγουολ είναι μια διαφορετική ομάδα, κάτι που επιβεβεαιώθηκε και στη νότια Ουαλία, με τα “Λιοντάρια” να επικρατούν με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι. 

Το πρώτο ημίχρονο είχε μέτριο ρυθμό, η τριάδα των Ντάιερ-Τσελίνα-Ράουτλετζ δεν κατάφερε να λειτουργήσει αποτελεσματικά πίσω από τον Αγιού, ο οποίος είχε την καλύτερη στιγμή της Σουόνσι με σουτ εντός μεγάλης περιοχής, που εξουδετέρωσε ο Μπιαλκόφσκι στο 32′. Μέχρι να φύγει το πρώτο μέρος, η Μίλγουολ βρήκε πεδίο δράσης από τη δεξιά πλευρά με κινητήριο μοχλό τον Τζεντ Γουάλας, ο Άγγλος ακραίος στο 37′ δεν μπόρεσε να βρει εστία από πλεονεκτική θέση ύστερα από σλάλομ του Μαχόνι.

Η Σουόνσι μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο μέρος, απείλησε με τον Μπάιερς στο 54′ και τον Πέτερσον στο 61′, ωστόσο το φάουλ του Τζεντ Γουάλας στο 65′ -το 5ο γκολ του στα 7 τελευταία ματς- ήταν αρκετό για να δώσει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στη Μίλγουολ από τις 13 Μαρτίου!

Championship, 17η αγωνιστική

Σουόνσι-Μίλγουολ 0-1

«Λίμπερτι», Ουαλία

Διαιτητής: Άντριου Ντέιβις
Κίτρινες κάρτες: 64’ Φαν ντερ Χόορν – 84’ Σκάλακ, 90’ Μ. Γουάλας
Κόκκινες κάρτες: –

Σουόνσι (4-2-3-1): Γούντμαν – Νόουτον, Γουίλμοτ, Φαν Ντερ Χόορν, Μπίντγουελ – Μπάιερς, Γκριμς (αρχ.) – Ντάιερ (70’ Μπαστόν), Τσελίνα (76’ Σάριτζ), Ράουτλετζ (46’ Πέτερσον) – Αγιού

Προπονητής: Στιβ Κούπερ

Μίλγουολ (5-4-1): Μπιαλκόφσκι – Ρόμεο, Χάτσινσον, Πιρς (αρχ.), Κούπερ, Μ. Γουάλας – Τζ. Γουάλας (90’ Μπράντσο), Γουίλιαμς, Μαχόνι (67’ Σμιθ), Τόμπσον –Μπέντβαρσον (76’ Σκάλακ)

Προπονητής: Γκάρι Ρόουετ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.