Σπουδαία νίκη για Σουόνσι (video)

Η είσοδος του Τζέιμς με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σουόνσι βρήκε τον παίκτη που της έλειπε για να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει μία μεγάλη νίκη.

Η είσοδος του Τζέιμς με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Σουόνσι βρήκε τον παίκτη που της έλειπε για να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει μία μεγάλη νίκη.
Ο 21ος ετών Τζέιμς έδειξε πως ο Γκράχαμ Πότερ μπορεί να περιμένει πολλά απ’ αυτόν, μπήκε στο 46΄ κι έδωσε σπιρτάδα στην επίθεση της Σουόνσι. Ανάγκασε την άμυνα της Σέφιλντ να μείνει πολύ πίσω να κάνει λάθη και στο τέλος να δειχτεί το γκολ. 

Στο πρώτο μέρος η Σέφιλντ ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο χορτάρι. Είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά σε καμία δεν είδε την μπάλα να κουνάει τα δίχτυα του Μέλντερ.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε σε παθητικό ρόλο και η Σουόνσι αφού έστειλε το μήνυμα πως είναι παρούσα επιθετικά δύο φορές, στην τρίτη και φαρμακερή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Ντέιερ συνδυάστηκε άψογα με τον Βαν Χόουρν και από το γύρισμά του ο Μακ Μπέρνι με προβολή έγραψε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς. 
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την ήττα της αυτή έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογία έναν βαθμό πίσω από την Λιντς. 
Από την άλλη η Σουόνσι κάνει άλμα 6 θέσεων και πλέον με 40 βαθμούς βρίσκεται 9η μαζί με την Μπλάκμπερν και την Χαλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.