Έσπασε κατάρα 21 χρόνων η Μίλγουολ (video)

Η Μίλγουολ κατάφερε να σπάσει αρνητική παράδοση που κρατούσε από τον Απρίλιο του 1996, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Μπέρμιγχαμ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ.

Είχαν περάσει 21 χρόνια και 9 ματς από την τελευταία νίκη της Μίλγουολ, ως γηπεδούχος, κόντρα στη Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Νιλ Χάρις κατάφερε να “σπάσει” αυτή την αρνητική αλυσίδα αλλά και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ήττες. Την ίδια ώρα η θετική αύρα από το νικηφόρο ντεμπούτο του Στιβ Κότεριλ στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική εξασθένισε. καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κάποιο σημείο του ματς ότι μπορούν να βάλουν στη μέγγενη τη Μίλγουολ. 

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, το αυτογκόλ του Μαξίμ Κολέν στο 47ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και το τέρμα του Ράιαν Τένικλιφ στο 76ο  κλείδωσαν το τρίποντο για τους γηπεδούχους που δημιούργησαν διαφορά 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπέρμιγχαμ  παρέμεινε εκτός ζώνης, με διαφορά 1 βαθμού από τη Μπέρμιγχαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.