Μπέρμιγχαμ: Ο Ρούνεϊ ήθελε περισσότερο χρόνο

Ο Ουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως δεν ήταν αρκετές οι 13 εβδομάδες, που έκατσε στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ, για να αποδώσει η δουλειά του.

Ο Άγγλος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας και δεν έκρυψε το παράπονό του, για το γεγονός πως η διοίκηση της πρώην ομάδας του, δεν του έδωσε περισσότερο χρόνο. Παράλληλα, ο Ρούνεϊ δήλωσε πως θα αφιερώσει λίγο χρόνο στην οικογένειά του, πριν ασχοληθεί και πάλι με την προπονητική.

Αρχικά, ο Ρούνεϊ δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση αποτελεσμάτων και αναγνωρίζω ότι δεν ήταν στο επίπεδο που ήθελα να είναι. Ωστόσο, ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που απαιτεί ένας προπονητής και δεν πιστεύω ότι 13 εβδομάδες ήταν αρκετές για να επιβληθούν οι αλλαγές που χρειάζονταν».

Και συμπλήρωσε: «Προσωπικά, θα μου πάρει λίγο χρόνο για να ξεπεράσω αυτήν την απόφαση. Ασχολούμαι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, από τα 16 μου. Τώρα, σκοπεύω να αφιερώσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου καθώς προετοιμάζομαι για την επόμενη ευκαιρία στο ταξίδι μου ως προπονητής. Τέλος, εύχομαι στην Μπέρμιγχαμ και στους ιδιοκτήτες της τις καλύτερες ευχές μου για την επιδίωξη των στόχων τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.