Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Μπαμπάς και γιος έχουν σκοράρει σε τελικό στο «Γουέμπλεϊ»! (vid)

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μιλιά στην περίπτωση των Ντιν και Τζος Γουίντας!

Ο δεύτερος, ήταν ο ήρωας της Σέφιλντ Γουένσντεϊ τη Δευτέρα, πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις της παράτασης το γκολ που έστειλε τις «κουκουβάγιες» στην Τσάμπιονσιπ, στον τελικό των πλέι – οφ της Λιγκ 1 με την Μπάρνσλεϊ στο «Γουέμπλεϊ».

Έτσι, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μιμήθηκε ένα κατόρθωμα του πατέρα του, Ντιν Γουίντας από το 2008, όταν ο Τζος ήταν 14 ετών!

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος σήμερα Ντιν Γουίντας, είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ της Χαλ στον τελικό πλέι – οφ της Τσάμπιονσιπ κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι, οδηγώντας τις «τίγρεις» στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά σε 104 χρόνια ιστορίας!

Ο μπαμπάς Γουίντας, με την προϊστορία του στο «Γουέμπλεϊ», δεν είχε μάλιστα μεγάλο δισταγμό να προβλέψει το κατόρθωμα του γιου του, καθώς όταν το Skysports του ζήτησε προγνωστικά πριν από το ματς απάντησε: «1-0, Γουίντας»!

Ο Ντιν Γουίντας, έπαιξε μπάλα από το 1990 έως το 2012 και εκτός από την Χαλ, έκανε καριέρα κυρίως στην Μπράντφορντ (κεντρική φωτό με τη φανέλα της στο μέσο), της οποίας είναι ο τρίτος καλύτερος σκόρερ.

Ένας σκληροτράχηλος επιθετικός, γνωστός (εκτός από το γκολ με τη Χαλ) για ένα ξέσπασμα σε ματς της Αμπερντίν με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, όταν αποβλήθηκε και ξέσπασε εναντίον του διαιτητή, σπάζοντας στον δρόμο για τα αποδυτήρια και το σημαιάκι του κόρνερ!

Σε ένα άλλο από τα πιο γνωστά επεισόδια της καριέρας του, το 2006 με την Μπράντφορντ, είχε αρπάξει από…ευαίσθητο σημείο τον Τζον Φίνιγκαν της Τσέστερφιλντ, ο οποίος τον χτύπησε και αποβλήθηκε!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.