Πρωτοχρονιά εκτός ζώνης υποβιβασμού για τη Μπόλτον! (video)

Οι "Γουόντερερς" νίκησαν στην έδρα τους τη Χαλ με 1-0 και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά από τον Αύγουστο.

Οι “Γουόντερερς” νίκησαν στην έδρα τους τη Χαλ με 1-0 και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη για πρώτη φορά από τον Αύγουστο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, με ένα εξαιρετικό φάουλ του Γκάρι Μαντίν στο 20′, ο πρώτος σκόρερ της Μπόλτον έφτασε τα 9 γκολ στην Championship.

Οι “Τίγρεις” μετά το ημίωρο κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Μπόουεν στο 31′, αλλά ο Άλνγουικ του αρνήθηκε το γκολ στο τετ-α-τετ, όπως και στη διπλή φάση των φιλοξενούμενων στο 35′ με τον Τοράλ και τον Μπόουεν.

Τα άσχημα νέα για τον Πάρκινσον ήταν πως αναγκάστηκε στο πρώτο ημίχρονο να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς τραυματίστηκαν και τα δύο κεντρικά χαφ του, ο Χένρι στο 13′ κι ο Πράτλι στο 32′.

Η Χαλ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της για να ισοφαρίσει στο 48′ όταν ο Ντικό “χόρεψε” τους αμυντικούς της Μπόλτον και με σέντρα βρήκε τον αμαρκάριστο Μπόουεν, με τον Άγγλο προ κενής εστίας να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Άλνγουικ, ο οποίος την Πρωτοχρονιά γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ένταση κι ευκαιρίες, αμφότερες οι ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ, ειδικά η Χαλ από το 80′ και μετά άσκησε αφόρητη πίεση, ωστόσο η Μπόλτον προστάτευσε το υπερπολύτιμο προβάδισμα και για πρώτη φορά στη σεζόν έφτασε σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο 500ο παιχνίδι της στο Macron Stadium.

Μπόλτον: Άλνγουικ –  Λιτλ, Μπερκ, Μπίβερς, Ρόμπινσον –  Χένρι (13′ Κάλεν), Πράτλι (αρχ.) (32′ Μοράις) –  Μπάκλι (85′ Λε Φοντρ), Βέλα, Αμεόμπι –  Μαντίν

Χαλ: Μακγρέγκορ – Τομόρι, Ντόουσον (αρχ.), Χέκτορ, Έινα –  Στιούαρτ (62′ Λάρσον), Χένρικσεν (79′ Εβάντρο) – Τοράλ, Έρβαϊν, Μπόουεν –  Ντικό (62′ Κάμπελ)

STAT ATTACK

Η Μπόλτον έχει πετύχει τα 12 από τα 25 γκολ της στο πρωτάθλημα από στατικές φάσεις, καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοια επίδοση.

Και τις 6 φορές που οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί στην Championship την τρέχουσα δεκαετία, η νίκη πηγαίνει στο γηπεδούχο.

Οι “Γουόντερερς” νίκησαν σε εντός έδρας ματς που διεξήχθη Πρωτοχρονιά, για πρώτη φορά από το 2001.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.