Η Κάρντιφ πυροδοτεί «βόμβα»: Θέλει να φέρει τον Μπέιλ στην Τσάμπιονσιπ! (pic)

O Γκάρεθ Μπέιλ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η ουαλική Κάρντιφ, η οποία αγωνίζεται στην Championship, ψάχνει το μεγάλο «μπαμ».

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε από την Ρεάλ μετά από εννέα χρόνια στη Μαδρίτη και αναζητά τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Ο Ουαλός άσος έχει αρκετές επιλογές και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αφού πλέον είναι 32 ετών.

Η επιστροφή στην Τότεναμ ακούγεται ως λογική επιλογή, το MLS επίσης. Ανάλογα πάντα με το τι αναζητά ο Μπέιλ. Όμως τις τελευταίες ώρες ήρθε να προστεθεί στους «μνηστήρες» η ουαλική Κάρντιφ!

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ θέλει να κάνει το μεγαλύτερο «μπαμ» του καλοκαιριού και να πιστοποιήσει τις βλέψεις ανόδου που έχει. Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν αρχίσει και το βασικό ζήτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τις απολαβές του Ουαλού σταρ, ο οποίος την Κυριακή (05/06) έφερε την Εθνική Ουαλίας για δεύτερη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κάρντιφ την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε στη 18η θέση της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οπότε ένα τέτοιο «μπαμ» θα πρέπει να πλαισιωθεί και ανάλογα για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.