Σέφιλντ Γιουν. – Φούλαμ 4-0: Οι «λεπίδες» …πετσόκοψαν την πρωταθλήτρια και έκλεισαν ραντεβού με Νότιγχαμ! (hls)

Πάρτι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της πρωταθλήτριας Φούλαμ, τερμάτισε πέμπτη με τεσσάρα και θα αντιμετωπίσει στα πλέι - οφ τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ είχε την κατάσταση στα χέρια της για την είσοδο στην εξάδα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τους Λονδρέζους, που είχαν φύγει…ήδη για διακοπές!

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Πριν το ημίωρο το ματς ήταν ήδη 3-0 με τις «λεπίδες» να σκοράρουν στο 10′ με κεφαλιά του Γκιμπς – Γουάιτ έπειτα από σέντρα του Νόργουντ, στο 21′ από σουτ του Εντιάι μετά από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος και στο 25′ με πλασέ του Μπέργκε από ασίστ του σκόρερ του δεύτερου!

Στο 49′ ο Στίβενς έκανε το 4-0 εκμεταλλευόμενος προσπάθεια του Μπέργκε, με τη Φούλαμ να χάνει κάποιες ευκαιρίες μόνο στο τέλος.

Η Γιουνάιτεντ έτσι τελείωσε την κανονική περίοδο με τρεις σερί νίκες και θα παίξει με τη Φόρεστ (1-1 με Χαλ εκτός την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε τέταρτη) σε διπλό αγώνα με πρώτο ματς στην έδρα της, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το «Γουέμπλεϊ».

Σέφιλντ Γιουν. (Χεκινγκμπότομ): Φόδερινγχαμ – Μπάσαμ, Ίγκαν, Τ. Ρόμπινσον – Όζμπορν, Νόργουντ, Φλεκ (75′ Χούριχαν), Στίβενς, Μπέργκε – Γκιμπς – Γουάιτ (78′ Τζέμπισον), Εντιάι (62′ Οσούλα).
Φούλαμ (Σίλβα): Γασανίγα – Τέτε, Χέκτορ, Ριμ, Α. Ρόμπινσον – Σερί (75′ Χ. Ριντ), Τσαλόμπα (30′ Όνομα) – Ντε Κορντόβα – Ριντ, Καρβάλιο, Κεμπάνο – Μίτροβιτς (60′ Μουνίζ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.