Ρέντινγκ – Μπλάκμπερν 1-0 : Η ταπεινότητα νίκησε τη φλυαρία! (hls)

Με ένα όμορφο γκολ του Λόρεντ στο 79ο λεπτό η Ρέντινγκ νίκησε με 1-0 την Μπλάκμπερν, παίρνοντας ανάσες πάνω απιό γραμμής της παραμονής στην Τσ'αμπιονσιπ

Ένα όμορφο γκολ του Λόρεντ στο 79ο λεπτό έκρινε το ματς στο Ρέντινγκ όπου η ομάδα του Μπέρκσαϊρ πήρε τρεις πολύτιμους πόντους, προκειμένου να μείνει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Στην αντίπερα όχθη, οι Ρόβερς έμειναν για έβδομο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς χωρίς γκολ (!) κι αυτό το αρνητικό στατιστικό όσο δεν μπορεί να το «ξορκίσει» η ομάδα του Μπλάκμπερν τόσο θα δυσκολεύει η προοπτική διεκδίκησης ενός από τα τρία εισιτήρια ανόδου προς την ποδοσφαιρική «χλιδή» της Πρέμιερ Λιγκ!
Κι όμως το ματς είχε ενδιαφέρον, είχε ένταση και διάθεση αναζήτησης του γκολ μπροστά στις δύο εστίες, όμως βέβαια και είχε πολλά αμυντικά λάθη – ένθεν κι ένθεν – από τα οποία προέκυψαν πολλές τελικές προσπάθειες.
Οι δύο γκολκίπερ, Νίλαντ και Καμίνσκι είχαν «δουλειά» μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Νορβηγός, των γηπεδούχων, απέτρεψε – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο – ορισμένες καλές προσπάθειες της Μπλάκμπερν η οποία πάντως σε άλλο ένα ματς έδειξε χαμένη στην… «μετάφραση» της δημιουργικής της φιλοσοφίας με πολύ άγχος και σημάδια νευρικότητας στο τέλειωμα των φάσεών της.
Ο έμπειρος προπονητής Τόνι Μάουμπραι δοκίμασε πολλά «τεχνάσματα» για να βρει στόχο αλλά και πάλι έμεινε στο μηδέν.
Αντίθετα ο Πολ Ίνς «χτύπησε» και πήρε το ματς με τις κινήσεις του στο τελευταίο 15λεπτο του κάθε ημιχρόνου.
Κι αν στο πρώτο όπου η Ρέντιγνκ δημιούργησε τις καλές προϋποθέσεις σε 3-4 περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη, στο δεύτερο μέρος βρήκε το πολύτιμο γκολ από τον Λόρεντ με ωραίο πλασαριστό σουτ εκτός περιοχής μετά από κακή απόκρουση της άμυνας των φιλοξενούμενων!
Οι νικητές με την ταπεινότητα και την μεθοδικότητά τους πήραν αυτό που ήθελαν ενώ οι ηττημένοι… έμπλεξαν στα όρια της γραμμής των πλέϊ-οφ με 61 πόντους κι ενώ τους ακολουθούν με 59 οι ΚΠΡ, Μίντλερμπρο με ένα ματς λιγότερο και η Νόττιγχαμ στους 58 με δύο λιγότερα παιχνίδια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.