Ντέρμπι Κ. – Μπέρμιγχαμ 2-2: “Αδάμαστα κριάρια” (hls)

Η Ντέρμπι Κάουντι συνεχίζει την απίθανη προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό, αυτή τη φορά επιστρέφοντας από το εις βάρος της 2-0 με αντίπαλη τη Μπέρμιγχαμ

Η Ντέρμπι που καταβάλει την απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό άρχισε με ένταση το ματς όμως ήταν η Μπέρμιγχαμ εκείνη που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 7ο λεπτό με τον Λάιλ Τέιλορ που έκανε υπέροχο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Ο Όλσοπ υπερασπίστηκε την εστία του σε δύο περιπτώσεις για να πάνε στα αποδυτήρια με ένα τέρμα πίσω οι γηπεδούχοι, στις τελικές του Τέιλορ και του Χόγκαν.

Ό,τι δε μπόρεσε να πετύχει ο Χόγκαν, το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, γράφοντας το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Με το χρόνο να αδειάζει και τη Ντέρμπι να μη μπορεί να δημιουργήσει, λίγοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να φανταστούν αυτό τον επίλογο. Ο Πλαντζ μείωσε στο 87ο λεπτό και στην τελευταία φάση του ματς ο Μπιέλικ με ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε για το τελικό 2-2, χτυπώντας όμως τον ώμο του κατά την πτώση και αποχωρώντας υποβασταζόμενος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.