Μπόρνμουθ : Σοκ με Μπρουκς διαγνώστηκε με καρκίνο

Σοκ στην ποδοσφαιρική Αγγλία με τον νεαρό διεθνή Ουαλό μέσο Ντέιβιντ Μπρουκς να ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο.

Ο μέσος της Μπόρνμουθ και της Εθνικής Ουαλίας Ντέιβιντ Μπρουκς αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, πάσχει από Λέμφωμα Χότζκινς που βρίσκεται σε δεύτερο στάδιο.

Ο 24χρονος που βρίσκεται στην Μπόρνμουθ από το 2018 αποσύρθηκε από την πρόσφατη αποστολή της Εθνικής Ουαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου επικαλούμενος ίωση.

Την Τετάρτη αποκάλυψε στα social media το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

“Είναι ένα πολύ δύσκολο κείμενο αυτό που γράφω. Διαγνώστηκα με Λέμφωμα Χότζκινς σε δεύτερο στάδιο και θα αρχίσω θεραπεία από την επόμενη εβδομάδα. Για εμένα και την οικογένεια μου είναι ένα σοκ αλλά η πρόγνωση είναι θετική και είμαι αισιόδοξος ότι θα επανέλθω πλήρως και σύντομα θα είμαι ξανά στα γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω γιατρούς, νοσοκόμες, σύμβουλους και προσωπικό που μου συμπεριφέρθηκαν επαγγελματικά, με θέρμη και κατανόηση σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας για την γρήγορη προσοχή της στο πρόβλημά μου καθώς χωρίς το ιατρικό της τιμ δεν θα είχα εντοπίσει την ασθένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπόρνμουθ για την στήριξη και την βοήθειά της την εβδομάδα που πέρασε. Ευχαριστώ για την προσοχή των media και το ενδιαφέρον, θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου τους επόμενους μήνες, θα ενημερώνω για την εξέλιξη όταν θα μπορώ να το κάνω. Την ίδια ώρα σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης, σημαίνουν πολλά για εμένα και θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία τους μήνες που έρχονται. Ανυπομονώ να σας δω ξανά και να παίξω το άθλημα που λατρεύω σύντομα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.