Δεν τα κατάφερε η Κάρντιφ στο Λονδίνο (video)

Η ουαλική ομάδα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μίλγουολ και δεν μπόρεσε να "πατήσει" στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Championship.

Η ουαλική ομάδα έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μίλγουολ και δεν μπόρεσε να “πατήσει” στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Championship.

H Κάρντιφ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Ντεν και βρήκε δίχτυα στην πρώτη ευκαιρία της, αφού στο 4ο λεπτό, ο Ρόμεο έκανε λάθος, ο Χόιλετ έκλεψε, “κουβάλησε” τη μπάλα έως τα όρια της αντίπαλης μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Άρτσερ για το 0-1.

Από το 20ο λεπτό και μετά η Μίλγουολ ήταν πολύ πιο δραστήρια, στο 23′ ήταν άτυχη καθώς το κοντινό σουτ του Μόρισον, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Έθεριτζ, ωστόσο στο 40′ ο Γκρέγκορι ολοκλήρωσε μια ιδανική ομαδική προσπάθεια και με άμεση εκτέλεση νίκησε το διεθνή Φιλιππινέζο τερματοφύλακα της ουαλικής ομάδας για την ισοφάριση.
 
Οι Λονδρέζοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, κυριάρχησαν έως το 70ο λεπτό, αλλά δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ και στο τελευταίο δεκάλεπτο κινδύνεψαν σοβαρά να ηττηθούν. 

Η Κάρντιφ έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει αδίκως το γκολ του Μπάμπα στο 85′, ενώ ο Πάτερσον στο 87′ και στο 90+3′ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης για τους Ουαλούς. 

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του 38χρονου πλέον Τιμ Κέιχιλ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τη φανέλα της Μίλγουολ, 20 χρόνια από τότε που είχε κάνει ντεμπούτο με τους Λονδρέζους το 1998!

Μίλγουολ: Άρτσερ –  Ρόμεο, Χάτσινσον, Κούπερ, Μέρεντιθ –  Τάνικλιφ, Σάβιλ, Μάρσαλ (79′ Ονιεντίνμα) –  Γουάλας, Γκρέγκορι (90′ Κέιχιλ), Μόρισον (αρχ.)

Κάρντιφ: Έθεριτζ –  Εκουέλε-Μάνγκα, Μόρισον (αρχ.), Μπάμπα, Μπένετ – Πάτερσον, Γκρούιτς (77′ Χάλφορντ), Ρολς, Χόιλετ –  Μέντεζ-Λανγκ (78′ Νταμούρ), Μαντίν (82′ Ζοχορέ)

STAT ATTACK

H Κάρντιφ είχε να σκοράρει στην έδρα της Μίλγουολ από το Δεκέμβριο του 2012. 

Ο Χόιλετ έφτασε τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Κάρντιφ την τρέχουσα περίοδο, διανύει την παραγωγική σεζόν του.

Ο Γκρέγκορι σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο του 2017.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.